Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Rijnsburg

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Rijnsburg komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Leenauto - Geef bij het maken van uw afspraak aan dat u gebruik wilt maken van een leenauto, dan reserveren wij deze voor u.

Carteam Rijnsburg
Auto onderhoud

Waarom Carteam Rijnsburg?

Bij Carteam Rijnsburg staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Rijnsburg is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN